Tuesday, September 28, 2010

From my working desk..




I am so in love with this view.. They keep me alive, and alert.


Have a happy day, readers..

xoxo,

6 comments:

  1. Hamza is such a cutie!! Comel je propped up on that stool-thingy (apa tu ek? potty ke? huhu dah lama takde baby kecik lol) and he looks like he's wondering mama tengah watper dalam bilik tu :)

    ReplyDelete
  2. salam,

    hehehe..hamza mmg kiut, bambam! dia usha je mummy tgh buek apo. kakak tu tgh syok tgk Dibo ke apa, tak sedar kena snap pic :DDD

    ReplyDelete
  3. a view i wish to have one day...

    ReplyDelete
  4. Zura, its a bumbo sit. Memang sitter untuk baby 3moths and above. Yup, dia mmg dok tengok je I tengah buat keje.. hahaha (minta amik tu sebenarnyer..)
    .
    .
    Lynn, memang candid. Sebab kakak dia tu jenis camwhore, tak bole tengok kamera nak buat aksi2 "comel" (kononnya la).. hahah
    .
    .
    DD, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  5. kiut pulak tgk srool kuning baby tu..mana beli ye?

    ReplyDelete
  6. Shidah, tu Bumbo seat namanya. kat kedai baby online bnyk jual. kat mothercare pon ada. mmg lifesaver la mende tu.. sy suka! :)

    ReplyDelete