Saturday, January 15, 2011

Awana Kijal revisited

The last time we went here, Zahra is such a small kid:



And this time around, she's not only growing big but have a brother as well.







Weekdays holiday is awesome. We owned the pool and the kiddy room. :)

2 comments:

  1. haha bestnye pool kosong je.aku every year gi ikut husband tp time cuti sklh beb, mmg xde ruang langsung :p tgk gmbr2 ni, haishhh x sbr plak nk gi tahun ni.zakwan pun dh setahun lebih, senang la sket kan xyah sorong stroller ke hulu ke hilir hehe
    btw, perasan x menu (room service), cadar katil, etc etc langsung x berubah for the past 5 years?betul2 nk jimat :p

    ReplyDelete
  2. 2x tgk gmbr playroom yg ada byk bola tu, baru perasan hamza pun ada kt situ hahahha so comel la dia

    ReplyDelete