Sunday, January 30, 2011

Pick of the week #4

Sorry for the lack of update. I am all occupied. Fuh..

With pencil color rolls:





Maternity dress:




and kids pajamas:


All I can say, thank you for your purchase. :)

***

On the other note, I went to Warta Bangi last Friday and bought this Burdastyle magazine for RM8. Even it is a old version (Oct2010, not so old but not the latest one either) but having to buy one with a very good price is such a steal.


Ok, thats all. You guys thanks for dropby and reading this blog. Have a nice day ahead.

7 comments:

  1. Neeza, kat kedai/bahagian mana Burda tu??? Waaah! Terkujat tengok masih ada lagi kat Mesia mag ni! Huhu merata alam I cari even kat semua kedai back issues in KL i belek tak jumpa...lemme know babe? Mana tau terjumpa jugak :)

    ReplyDelete
  2. nak tau jugak kedai mana...asyik tgk online jer..

    ReplyDelete
  3. Zura, Hafizah, dekat kedai buku dalam warta tu. Level 2 kalo tak silap.. tak ingat la plak nama kedainya.. Mmg bnyk oversea magazine yg lama2 but still in good condition and good price also. :)

    ReplyDelete
  4. neeza, yg kedut-kedut kat maternity dress tu pakai foot ape ye?atau wat kedut2 sendiri.. tq

    ReplyDelete
  5. waaa.. bestnya burdastyle tu! nak jugakk.. ^^

    ReplyDelete
  6. Neeza, I dah pergi tapi takde pun huhuhuh sedih.... majalah untuk lelaki adele... KEr... I yg salah masuk kedai. Kedainyer kat hujung sekali kan....

    ReplyDelete
  7. Azee, kedut-kedut tu buat pakai tapak. Later I make a simple tutorial guna tapak kedut ni, insyaAllah.
    .
    .
    Nai, Niza, Burda tu ada 2 je last time I pegi.. I beli satu and satu lagi org lain dh sambar kot.. haah, kedai buku plg ujung tu la..

    ReplyDelete