Saturday, October 1, 2011

Corduroy

Some place where you can buy corduroy fabrics locally.

First 2 pictures is at Jakel Shah Alam. They got plain and flowery cord fabby. And they sell rm28 per meter, while the last picture is at Kamdar kajang. Much cheaper as they sell rm18 per meter but they only carry plain cord.


-----
Neeza Zaini
www.fb.com/NeezaneedleS

6 comments:

  1. salam neeza, kamdar kajang ni kat area mana ye to be specific? baru jer ingat nk gi usha corduray kt jakel s.alam tp jauh sgt.. xtau plak kajang ada kamdar huhuu

    ReplyDelete
  2. Mis, kamdar kajang tu area belakang skit, kat seluar baju sekolah cotton plain tu..

    ReplyDelete
  3. akak dah angkut bulan 5 hari tu...dah siap pun pant untuk anak2 n akak sekali

    ReplyDelete
  4. Jauh nyer nak gi Kamdar Kajang tu..huhu..sbb husband mesti malas nak menyimpang ke sane..kalo buat skirt gi keje cantik tak?

    ReplyDelete
  5. akk, corduroy ni sesuai buat skirt ke? stretchable tak?

    tq..

    ReplyDelete
  6. Sesuai buat skirt sbb tak stretchy. Dia macam cord seluar tu.. Last time pergi Kajang all sold out. tak tau la kot depa restock cord lagi..

    ReplyDelete