Tuesday, May 1, 2012

Kamdar Warehouse Sale

Bgn pagi after subuh mmg semangat menjahitnya. Especially when Mat said that, kita stay rumah je la hari ni. Tapi semangat somehow was a bit low sebab 'bahan mentah' banyak dh nak habis: Buckles and the fabrics for making shoulder straps. So, jam9, after coming back from breakfast, I sat and browse the net, and noticed that Jakel is on sale. And I know that Kamdar just finished their sale last 2weeks. But somehow masuk jugak la website Kamdar, as I preferred Kamdar more compared to Jakel, And was very excited that their having a warehouse sale. Terus kejutkan Mat yg sedang tido, ajak g Petaling Jaya.



Sesat jugak, sbb I was mistaking the warehouse with Kamdar SS2, smpi SS2 tengok shop closed. Checked balik tempat rupanya area kat belakang Malaya Acid Works. Sesat tak berapa nak beratla walaupun ada Google Maps. Hehee…



Sampai, masyaAllah ramainya orang. Terus pegi ke bahagian yang nak dicari and so happy to find the fabrics. And more happy sebab murah discount 70%!!



Lepas tu cari jugakla kain kot bole dibuat baju melayu and baju kurung. And found, normal price Rm12.90, diskaun 80%. Terus beli 10meter utk seisi rumah. Hehee…



Tu part yang best la. Yang tak best nya dekat sejam setengah berbaris nak membayar. Kenangkan kain yang dibeli tu best sangat. Gagah jugak berdiri berbaris.



Overall, ok sale dia. Sangat ok, sangat best. Cuma sistem pembayaran kena dipertingkatkan lagi. Dia patut buat section by section punya kaunter. Like bahagian textile, curtain ada kaunter sendiri. Pas tu area baju seluar ada kaunter sendiri. I think, aku ni berbaris sejam lebih berbaloi la jugak. There's a man (bangladeshi I guess) berbaris depan, sama sejam lebih jugak, just beli 2 kemeja and 2 pasang seluar. Memangla murah, tak lebih Rm50 yg dia beli tu, tapi kesian sangat sbb berbaris lamaaa.



Penerangan gambar:

Kain warna warni tu, for my shop.

Kain koko tu would be our tema Raya tahun ini ;)



Ok, Selamat Hari Pekerja :D







-----

Neeza Zaini

www.fb.com/NeezaneedleS

No comments:

Post a Comment