Monday, January 16, 2017

Geng-geng lama..

We have a very good discussion after memorisation class today. About tongue and how to keep it away from doing sinful act - avoiding gibah, hurtful sentences, etc. This then reminded me about my old friends, kawan-kawan zaman kejahilan dulu kala.

One thing bila dah tua ni, banyak betul jemputan utk reunion- schoolmate, uni, faculty, ex-office.
Jemputan berjumpa, juga jemputan group WA.

I am very sorry for not responding or anything, kebanyakkannya memang aku reject. Maaf, bukan dah tak nak kawan, cuma aku malas nk bersosial. I noticed one thing, we only have a similarity at one point of our life, so perkara yang mampu dikongsi asyik la benda lama kisah sama yang lemau - old pictures, old jokes, old stories - which as for me I've grew up from that "old moment". I've been rebirth to a new person, and I don't like to be reminded to who I used to be. I don't bother to know about your current life too. I am happy if you're happy, takde nya nk cemburu atau mendengki, cuma aku tak minat nak dengar.

Jauh niat nk menyombong, my life is very plain, and am being reserve as I want to keep my heart pure - less talking about dunya, more focus on akhirah. And apart of that, I now have my current new circle of friends, which we talk about what we focusing more now, and Alhamdullillah, I think they're more than enough for now.

Wahai orang-orang yang beriman! Jagalah sahaja diri kamu (dari melakukan sesuatu yang dilarang oleh Allah). Orang-orang yang sesat tidak akan mendatangkan mudarat kepada kamu apabila kamu sendiri telah mendapat hidayat petunjuk (taat mengerjakan suruhan Allah dan meninggalkan laranganNya). Kepada Allah jualah tempat kembali kamu semuanya, kemudian Dia akan menerangkan kepada kamu (balasan) apa yang kamu telah lakukan. Al-Maidah, ayah 105. 

Sekian. NotaNeeza kali ini. Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment