Tuesday, January 27, 2009

Suatu masa itu


Aku terima sms hari ini:
Wei, ko dah ada blog. best, best.. eh tapi knp mcm bkn ko je yg tulis.. simple giler.. bkn ko suka mengarang ke?

Heheheh.. tersenyum seketika aku dibuatnya.
Dia adalah di antara pembaca setia cerpen-cerpen aku - hobi suatu masa adalah mengarang cerpen.


  • Menulis blog bukan mengarang cerpen la, beb. Tidak bagi kaedah aku. I like to make it simple, sweet, meaningful and yet people hunger for more and more (cheh..)

  • Em, aku dah ada anakla - lame excuse.. heheheh. Suatu masa dulu bole la ku duduk berjam-jam di depan PC- mengarang, menulis, berpuisi ke mende. If now ku buat begitu alamat tak berasap la dapur, bergunung kain tak berlipat, bersawang ruang tamu dan apa-apa ajelah yang berkaiatan dengan kerja-kerja rumah yang tak berkesudahan itu.

I love to write - still - hey, Pengurus Mading Sekolah '95 itu aku tau. Cuma biarlah aku menulis dengan cara yang sedikit berbeza - ku prefer photo-blogging. Bukankah katanya 'A photo worth a thousand word'.


Thus, i demand for a dslr.. (tak habis-habis lagi..) ekekeke

1 comment:

  1. tak payah dslr. kamera ngah tu semi-dslr kot. boleh tuka shutter speed dgn aperture. kena blaja tuka2 setting je. nnt gamba boleh lawa. hehe. (:

    ReplyDelete