Tuesday, March 24, 2009

Makan free dan beli kain

Minggu ni minggu MC - yeay for the MC, bluek for the chemo.. heheheh

Pagi tadi lepas subuh, hujan lebat gilos - best je rasa kalo tarik selimut, tapi aku berkobar-kobar bangun - gi Shah Alam. Ada seminar di Concorde Hotel - sungguh bersemangat: bersemangat nak gi makan free.. hohohoh...
Seminar time - yawn...

Makan time - yeay!

Habis seminar, singgah Nagoya - beli kain. Lani kat ofis bole pakai seluar, so nak jahit baju ala Punjabi bole dipakai gi ofis.
Lima helai kain 2m dalam RM80 lebih. Hopefully can finish asap. Hehehe..

*Oh.. Gila straight forward la title itu. :-)

6 comments:

  1. errr.. beb, amik tempahan tak?

    ReplyDelete
  2. Kita kol nak konpem pasal order BP tu

    ReplyDelete
  3. Ann pandai jahit baju ye? Tunjuk la contoh baju ala punjabi yg dah pernah buat. Nak tempah le?ngeh...ngeh....ngeh..

    tu kain cotton ke?

    ReplyDelete
  4. Ira & Azrina: bole la jahit sikit-sikit.. nanti dah siap I put an entry.. kot la korang nak tempah.. heheheh... ;-)

    ReplyDelete
  5. Azrina: Campur-campur, ada cotton 100%, ada cam kain baju kurung tu - saya prefer kain yang tak perlu digosok.. senang.. ekekek

    ReplyDelete
  6. kain tanah hitam bunga kecik² ada kaler biru tu comei la. cecepat la buat. leh tempah..ehehehe

    ReplyDelete