Friday, June 19, 2009

Quicksilver afternoon

Petang yang sangat tak dirancang.. except for Walid yang memang planned nak naik bukit dengan basikal.

After coming back from work, aku tukar baju and off to send Walid to Extreme Bicycle Park kat Precinct 20. Since Walid said that he's ain't going to take longer than an hour, instead going back home, aku rasa better aku lepak-lepak je ngan Zahra. So first we went to Precinct 6 - ingat nak pegi ke man-made beach, tapi tengok cam ramai orang, so I just brought Zahra to the pool. Mandi kolam: sebab semua adalah tidak dirancang, so she's butt-naked in the kiddy pool. Hahahaha.. tak de orang pun, so selamba je la.. ekekek.. (bad mama.. shake your head, people.. hehehe)


Hampir 1/2 jam, we left the pool. Walid still tak call cakap dia dah habis main, so jalan-jalan dalam kereta, I brought her to the Equestrian Park. Wah, tak sangka kat Putrajaya ni macam-macam ada. And just at the right time, from 18-21 Jun ni ada Eques-Tournament, so ramai gak la orang kat situ. And we managed to see lots of horses. Besar-besar kuda tu. Zahra was excited yet terrified. Suruh pergi dekat ngan horse (sebab Umi nak tangkap gambar), dia nanak, tut (tak nak, takut). Heheheh..
Sedang bz taking pictures, Walid pun call- That's the end of our quicksilver afternoon.



Ooo.. I love Friday.
Selamat berhujung minggu, people. :-)

No comments:

Post a Comment