Thursday, December 17, 2009

Setelah sekian lama...

Aku tak keje hari ni- Zahra threw tantrum twice last nite (sekali sebelum tido and another one dalam jam4 camtu) so both of us macam tak bape nak tido, so, I opted not to go to work dari pergi kerja tapi jadi zombie.

And yang bestnye today adalah hari gaji dengan extra bonus rm500.. heheheh.

So, after lunch macam tu, both of us (Zahra and I) went for shopping. Tapi, silap timing agaknya, dah dekat nak sampai destinasi, Zahra tido dengan sangat nyenyak- nak dikejutkan, takut mengamuk pulak, nak patah balik rumah, rasa rugi and somemore hari ni hari gaji, kalo gi shopping malam mesti ramai orang.

Jadi setelah sekian lama 'bersara', hari ni aku carry balik Zahra: using ERGO.

13kg tu.. semput akak. Tapi, walaupon begitu, dekat sejam jugak aku bersopping. Ekekek..

Oh, esok kami balik kampung. Selamat Tahun Baru 1431 semua.. :-)

4 comments:

  1. shopping katne tu kak? k-4 ke? :)
    selamat tahun baru gak utk akak and family..

    kami tadi pi lost world tambun, DH amik cuti sekerat hari. bestnye..penat la gak. akak blk perak ke nnti? jemput la ke gopeng ek..hehe!

    ReplyDelete
  2. kat k4 la, kat mana lagi nak pigi Lynn. weol blk tganu, tak blk ipoh. nx timw kalo blk ada rezki kita jumpa, :).

    yup, selamat tahun baru, semoga dikurniakan olehNya rezki yg lebih utk kita tahun ni.. Ameen

    ReplyDelete
  3. owhh.. takpe eh preggy mummy ber-babywearing?
    13kg tu berat tauu.. ayna yg almost 12kg tu pon aku suh abah dia je yg carry.. hehe..
    btw neeza.. ko nmpk tembam! peaaaace... ^^y

    ReplyDelete
  4. Ira, tak pe bbwearing as long as larat dan tak lama sangat..

    btw, aku gemuk sebab aku pregnant.. wakakaka, baik punyer reason.. (tapi aku suka bangat ngan alasan ini) hehehe..

    ReplyDelete