Tuesday, March 31, 2009

Another cheap CDs from China

Yeap, I bought another dozen of cloth diaper from the mainland of republic of China. I really wanted to add on my CDs starch (sejak 100% berCDs, I have to like wash everyday and dengan cuaca yang tak menentu, its hard to estimate either the starch is enuff or not - especially untuk dibawa ke Taska keesokkan harinya). However, these CDs was bought unintentionally. I simply bid in eBay and I won. CD kali ni memang murah - sekeping jatuh RM15 (termasuk shipping).
Performance: kita tengok macamana. Jahitan dia nampak selamba.



Oh ya, this is AIO - not pocket/insert CD. Tapi soaker agak nipis - for Zahra yang heavy-wetter, maybe kena add another insert.

4 comments:

  1. This aio in sized ka neeza??
    Kalo lebey, letgo2 sikit la ek kat ely ni..;)

    ReplyDelete
  2. kalo ku nak beli satu bley? ku bayar cash hari ahad ni.

    ReplyDelete
  3. Ealyie & DD: kita dah pre-wash la..

    ReplyDelete
  4. Ealyie: Yup, in sized: dia ada 2 size - A) 4-10kg & B)10-20kg. I opted for A sebab takut yang B tu besar sangat. Tengok macam ok je saiz A dengan Zahra tu.

    ReplyDelete