Sunday, May 10, 2009

Hangin

There are so many things that I wanted to settle by this evening (malam ini) like lipat kain dan jemur kain, sambil menonton In the Womb: NatGeo channel.

Masalah datang apabila at 1030pm Zahra kononnya mengamuk nak tido. So I leave everything and weol masuk bilik tutup lampu - prepare to go to sleep. I estimated that paling-paling busuk by eleven Zahra mesti dah berdengkur punya.

Paling masalah, sampai sekarang which is 5min to midnite, minah ni masih belum tido.

Argh.. Umi ingat nak edit gambo after dia dosed off. Paling hangin apabila aku pun tak mengantuk (sebab dok pikir memacam nak buat). Selalunya kalo Zahra dok ligat main tak nak tido, aku lantak kan ajer: Umi dengkur dulu la. Last-last aku terus kuar dari bilik - ni pun masih terdengar-dengar lagi suara minah tu (read: dia belum lagi tido)..

Tensi.. tensi..

No comments:

Post a Comment