Tuesday, July 28, 2009

Communicate

Aku tukar telefon baru. Tak mahal mana pun – Nokia 3120Classic : tolak ngan telefon lama – jadilah ia RM330.



Tujuan tukar telefon adalah nak menjadikan telefon tersebut sebagai modem so that aku bole connect to the world (gara-gara internet kat ofis yang jaki nak mati!). Tetiba Mat cakap kalo pakai telefon sebagai modem, the phone will be extremely hot thus, bole menyingkatkan jangkahayat nye. Oh.. tak best la kalo telefon cepat rosak. So, after a simple agreement, aku setuju nak beli Celcom BB. Heheheh..

p/s: Orang yang hilang tipon tu gantiannya lagi best.. *drool*.. Orang yang campak hp ke dinding tak nak tukar hp baru ke? Ekekek..

2 comments: