Tuesday, August 25, 2009

Bangun sahur

Bangun sahur sebenarnya tiada masalah bagi aku - just set the alarm and I'll be ready to awake at the schedule time. Menyiapkan makanan sahur juga bukan satu masalah besar, biasanya hanya panaskan lauk berbuka semalam dan buat hot drink sikit, and voila, sahur is ready.

Yang menjadi masalah (punca kemalasan) adalah nak mendaki tangga mengejutkan MrHubby. Punya la bercinta, at a times rasa nak laung je dari bawah.. hahah.. punya la sayang lemak-lemak kat badan ni.. ekekekek.

And now itu tidak menjadi masalah lagi - sekarang ni call jer.. hahahah.. 'Abang, sahur ready, turun makan jom'.

Thanks to Syigim for such a brilliant idea. :-)

2 comments:

  1. kalau husband asu, tak jalan jugak main call2 ni...tido mampus...dah kejut goyang2 pun dia boleh tak bangun....

    ReplyDelete