Monday, August 3, 2009

Malas...

Kerja tapi malas gle..

Badan kat ofis tapi mind kat rumah, spesifiknya kat mesin jahit.. ahaks..
Kalo korang clik kat PORTFOLIO kat link di atas, you'll be redirecting to my new blog.. heheheh.. tak de kerja kan.. ekekeke..

5 comments:

  1. salam neeza..
    aihh sama laaa i pun sibuk nak balik ni nak menjahit haha

    ReplyDelete
  2. salam singgah neeza.. ya btol... susu itu kan rezeki dari Allah..

    ReplyDelete
  3. hye neeza, masing2 kena wat keputusan utk kebaikan masing2. BF or FM same je. Yang penting baby membesar dengan sihat.

    ReplyDelete
  4. Yes.. saya sokong apa yang awak cuba sampaikan tu.. Tu semua pilihan masing2.. :) walaupun saya full BF Khayra, tp still percaya, saya mampu dengan bantuan dariNya. Jangan riak dan sombong dengan kelebihan yang Allah bagi.. :D

    Kita tak tau masalah orang lain. Betul tak? :)

    ReplyDelete
  5. mai, best kan kalo bole balik umah (dan menjahit).. heheh
    .
    .
    intan,
    yup, rezeki yg tak terhingganya
    .
    .
    linda,
    sangat penting baby kita sihat, sempurna dan berjaya.. huhuhu..
    .
    .
    sharini,
    pilihan masing-masing, so masing-masing tak bole la condemn sesama kan.. ekekek..

    ReplyDelete