Saturday, September 19, 2009

Persiapan hari raya

Seperti yang dirancang, pagi ni kita masak lemang. Heheheh.. aku ngelat tak jaga langsung, wakilkan pada Mat sahaja.



Pas tu pergi pasar pagi yang sangat dekat dengan rumah (walking distance) - beli barang memasak. Pasar pagi ni best sebab ada banyak stalls jualan barangan made in china yang dijual dengan harga yang sangat murah - kalo bawak sepuloh ringgit tu macam-macam la bole beli. Biasanya pagi Sabtu ada stall jual kain ela, tapi hari ni bukan rezeki aku nak menghabiskan duit sebab dia tak bukak kedai.. haiya.

No comments:

Post a Comment