Monday, December 28, 2009

Gegaran sudah terasa

Hujung minggu kami tidak kemana, kecuali pada hari Sabtu dihabiskan waktu dengan mengimbau jejak-jejak zaman bercinta.. echeh.. - we went to Shah Alam. Lama tak pergi, tujuan utama pergi adalah nak lunch di Nyonya Kitchen. Lama giler tak makan sana, amazingly, semua (restoran tu) seperti tidak berubah. Harga pada menu pon masih sama. Hehehe..

And later in the afternoon, pergi rumah my SIL dan mengambil kesempatan itu pergi ke klinik dia untuk buat scan- previously check-up kat KK diorang tak buat view-scan, cuma scan pakai Doppler sound sahaja, yang aku pon konfius samada mendengar degup jantung baby atau bunyi angin dalam perut. Ekekeke…


No, I don’t forget Mat’s birthday, which is today (big thanks to the facebook reminder.. heheh..) Hepi Birthday, Owit: semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Love you as always :-)

*title menceritakan tentang tendangan si kecil yang sudah terasa.. bergegar lemak di sekitar perut.. hehehe :-)

2 comments:

  1. happy birthday utk suami akak, semoga panjang umur & murah rezeki yg diberkati..aminn..

    sama la bulan kelahiran husbands kita :p

    ReplyDelete