Thursday, March 4, 2010

Knit cotton fabric

found in local ancient-no name-fabric-cum-household store in Kajang.



Not much of choice though, but beggar can't be chooser, right.

6 comments:

  1. Where exactly in Kajang? I kat bangi je :)

    ReplyDelete
  2. omg neeza! kat mana?? tell me tell me tell me pleeeeease.....tak kisah tak bnyk choice pon nak jugak....how much is it ya? :)

    ReplyDelete
  3. hi guys,
    kedai kain sebaris McD. mine was best buy items (nak jual kasi habis) so the price was rm8.50 permeter. yg ada stock adalah kaler putih (kain t-shirt putih) rm19.90 semeter. :) hope tis help.. kedai adalah tidak bernama. heheh

    ReplyDelete
  4. i think i know :)
    kedai kain yg agak2 besar jgk tu kan?
    Dulu zaman sekolah slalu gak pegi usha kain hehe..(lama betul)
    Alaa..tinggal putih je?
    Thx 4 d info..

    ReplyDelete
  5. kedai yg agak 'usang' but i like sbb fabrics yg ada memang tak terjumpa kat kedai lain.. heheh.. ye, tgl putih je, tp tak tau la kat bestbuy items tu ada terselit kain t-shirt kaler lain.. kena rajin mengirai.. :-)

    ReplyDelete
  6. if u look for knit cotton kat jakel KL ada jual juga..

    around rm15 per meter (bidang 60")
    kain dia lembut n nipis sikit berbanding tshirt.. (mostly org beli buat tudung ler..)

    ReplyDelete