Friday, February 27, 2009

Bertugas Parlimen

I received letter from the BKP - regarding jadual pegawai bertugas Parlimen.

Bertugas Parlimen adalah wajib bagi pegawai P&P, dan biasanya setiap kementerian akan hantar 2 orang. For me, its an oppurtunity to be given the chances to bertugas Parlimen - bukan semua orang dapat ke sana untuk menyaksikan live debate. However, boring memang boring - tak nafi. Cuma look at the bright side: tak payah gi ofis, lepak-lepak je kat sana.. huhuhuh.

And I was excited to see my partner name - cause I know this person personally.. hehehhe..



We went for our Induksi together and she secretly being one of my cyber friends (dah tak secret dah now, rahsia itu sudah bocor).. ekekekek..

Can u spot me? She's standing on my right.

Cuma tak pastilah samada aku masih berkhidmat di sini atau telah bertukar di sana on that particular date.
Kalau saya dah tukar, nanti saya call Dr ye. :-)

4 comments:

  1. eh.. itu nama i tu.. hahah.. tumpang glamer ..
    hari tu i nampak u kat anjung, but u looked so serious and u were walking so fast as if u have just missed a bullet train.. so tak jadi la tegur.. nway, i have read some of your posts here.. alkisahnya la ek.. i am also moving out of MOH.. to UKM as I told u way back in IDFR last August during that english course.. tapi effective date april.. berdebar jugak..
    oklah neeza, cam tulis surat la pulak.. i wish u all the best at work and with your chemo treatment.. may all go well.. insyaAllah.

    Dr HR

    ReplyDelete
  2. Dr HR: hehehe.. org ckp, i always nmpk serius.. lainkali tegur jer.. btw, u too all d best in ukm nnt. :-)

    ReplyDelete