Tuesday, August 25, 2009

My favorite Sewing store

Located in Bangi. There’s two:

One in Kompleks PKNS: Nouri Enterprise

A very small outlet but don’t under-estimated. Even tho it looks small compare to your store room, it’s well-equip will all the essential sewing stuffs. I really like this store (very very much) – harga pun murah.

Another one in Kompleks Warta, Level 2: Perniagaan Sin Bee Jaya.

This shop actually sells barangan orang kahwin but still have those fundamental stuffs for sewing.

4 comments:

  1. kak, rupanya the nouri shop that u told me the other day tu mmg dah bertahun i pegi sejak b4 kawin tapi tak penah heran dengan stuff dia. selama ni pegi jahit tepi jek. ekekeke
    btw haritu i pegi i accidentally spilled kfc milo ice kat dlm kedai. BOLEH TAK? clumsy nak mampos
    kesian akak tu nak kena mop.

    ReplyDelete
  2. hahah.. kedai kawan tu dah la cinonet, habisla bau milo.. ekekek..
    tapi kedai tu memang rowk! harga murah betul..

    ReplyDelete
  3. sy biasa pegi PKNS bangi tapi tak perasan plak kedai tu hehe. ye la masa duduk bangi dulu sy tak start jahit lagi.thanks ye share the info. nak pegi la nanti. sy selalu pegi kedai kat fasa 4 tambahan, bangi

    ReplyDelete
  4. kat fasa 4 tambahan pun ada kedai jahit jugak yer? kedai apa yer? tak pe nanti ada masa nak terjah la.. heheh..

    ReplyDelete