Thursday, November 19, 2009

Kasut oo kasut..

Pregnancy baru masuk 12 minggu = 4 bulan. Takan kaki dah kembang kot..

Kasut baru ni: 4 bulan pon tak sampai. Dengan jenama yang 'hebat' dan harga yang mahal.. erm. Tobat, next time beli Scholl atau Bata jer..


4 comments:

  1. tsk, itu clarks ke yg dah terkoyak tu, alahaii
    org sukaaa gila clarks, maternity shoes clarks mmg pakai until now sedap gila.

    ReplyDelete
  2. yup, kasut clarks (yg mahal) tula.. i went to the shop and they agree to do somethings with the shoes- at least. maternity shoes are ok but akak tak bape nak suka sebab dia jenis open and bukan tertutup. hehehe.. self-conscious kalo orang tgk my ugly toe.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. hehehe, maternity shoes yg saya cakap tu bukan exactly maternity shoes pun, kasuk tutup mary jane biasa tapi suka2 hati buat maternity shoes. kehkeh

    ReplyDelete
  4. aku nye kasot cap BATA je..hehe..sodap..as

    ReplyDelete