Sunday, December 20, 2009

Long journey home

Kami baru sampai dari kampung. Satu perjalanan yang sangatla panjang nyer:

Seawal pagi jam 8 naik plane dari KTganu.




Then, sampai LCCT, nak rasa adventure skit (berjimat jugak.. heheh), instead of naik taxi, weol naik bas.




Kesian, sampai tertido-tido Zahra naik bas.


Bas sampai ke Salak Tinggi. Di sini kami naik ERL, sampai ke Putrajaya Sentral.




Sampai Putrajaya Central kami naik teksi pulak.



Dan akhirnya jam11, selamat tiba di rumah. Alhamdulillah.


Balik kampung, tak de buat mende. Just melepak dan tidoooo.. syok, sebab kat ktganu hujan lebat sepanjang hari.

OK, Selamat Berhujung Minggu people.. :-)

4 comments:

  1. hehe..baca je pun dah naik penat :)

    ReplyDelete
  2. penat.. tapi sampai umah tak bole nak tido ptg pon.. bnyk keje umah la pulak.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. waaahhh.. best la kan..
    nak try jugak la nanti..
    mesti Ayna pun excited sama..
    (adeh, dpt bygkan dia berlari2 dlm train nanti..)

    ReplyDelete
  4. Ira, ko kena tgk gk mood Ayna.. Kalo good mood, go ahead, proceed. Sebab tukar-tukar public transport ni quite tiring gak.. heheh

    ReplyDelete