Monday, January 4, 2010

First 2010 Monday

Menyusun dan mencari semangat untuk bekerja dengan mengemas apa yang patut: kalendar 2009 bole la ditempatkan di tong sampah.. heheh. Oh, baru perasan, tak dapat organizer pon tahun ni, satu pon tak de. Kalo dulu di kmtrn, sampai nak muntah dapat organizer, sampai derma kat cleaner kekdahnya. Huhuh.

Kerja kemas-kemas ni bahaya sebenarnya. Sebab untuk rekod, aku kalo mengemas, maknanya nak pindah.. Hahaha.. 1 Januari ke 30 May: tak lama lagi tu.. ekekek. Cheh, confident sungguh (tapi memang kena cakap selalu ni, sebab part of doa.. insyaAllah termakbul.. huhuh).

OK la, got to back to work (purpose datang kerja hari nikan).

Last but not least: me @ work in 2010.

Excited letak gambo sebab hari ni gi kerja pakai baju baru.. hehehe..
Details on baju can be view here.

Giftaway end tomorrow midnite. Cepat for those yang belum say HI.

1 comment:

  1. salam,

    baru je nak tegur ttg baju tu (macam kenai)..hahah! tahun baru, baju baru, semangat baru..selamat berkhidmat pd negara :)

    ReplyDelete