Friday, July 9, 2010

Batik Maternity long dress




I think I am good in imitation. Hahaha…
The one I sewed vs. the original dress:


Now the question: sapa punya angkat tangan.. heheheh..

OK, thats all. Happy weekend everybody..

18 comments:

  1. lol..saje2 buat ke tu kak? :) rajin le sgt..ish..ish..

    ReplyDelete
  2. sape punye tu??? hehehehe.. kot2 laa nak jual ke? kekeke

    ReplyDelete
  3. waahhhh cantekkk!
    nak pregnant jugak lah camni ;)

    ReplyDelete
  4. saya tau...mesti mek DD nye.sebab mek DD baru jumpa neeza..anyway neeza, kak arin akan pos the materials on monday ok?asik busy sesaje. monday ku pergi.

    take care !

    ReplyDelete
  5. wow..akak..memang kene sesangat kainnya tu dengan design baju pegnen tu..memang angkat ibu jari bestlah.. suka akak wat yang bahagian leher tu..cun habis..

    ReplyDelete
  6. cantiknyer....nxt time kalu pregnant aku tempah kat ko la...cantek banget... -syu

    ReplyDelete
  7. oooo pretty.. love the print on the store bought dress.. kain apa ek?? cotton? if you buat the same design but shorter version and wear with trousers pun cute rasanyer kan.. love the design on the neck area..

    ReplyDelete
  8. alah hai arin ni... cam na tau itu ai yang punya... ye, ye, ye... itu saya punya!

    ReplyDelete
  9. a special entry for this... kawe dedicate kat demo... http://sotodanwajik.com/2010/07/pregnant-feel-pretty-with-batik-dress/

    ReplyDelete
  10. neeza, yang imitation lagi lawa! hiks.. hebat deme!

    ReplyDelete
  11. To all, Thanks for the compliment. Yup, DD punya.. hehehe.. Sue, cadangan yang sangat menarik :)

    ReplyDelete
  12. cunnya..bleh tempah nanti ni..:D

    ReplyDelete
  13. cantiknya...kalau nk tempah mcm mana eh??

    ReplyDelete
  14. Ïbuaqif, u can email me ya :)

    ReplyDelete